Leertherapie


Ik heb nog enkele plekken beschikbaar voor leertherapie voor aios psychiatrie. Ben jij geïnteresseerd in een leertherapie op psychoanalytische grondslag, neem dan contact op. 

Praktijk


Ik voer een kleine praktijk met voornamelijke psychotherapeutische behandelingen in Den Haag.

Op dit moment is er weer ruimte voor nieuwe aanmeldingen voor behandelingen in de sGGZ. Bekijk de praktijkfolder en neem gerust contact op bij vragen. 

Voor verwijzers


Ik lever ongecontracteerd reguliere sGGZ (in het Nederlands en Engels), die voor 70-100% vergoed wordt door de zorgverzekeraar, afhankelijk van de polis. Op dinsdagen tussen 12.00-13.00 ben ik telefonisch bereikbaar voor verwijzers op

06-39719175.

In de analytische behandeling gebeurt er niets anders dan een uitwisseling van woorden tussen de patiënt en de arts. De patiënt spreekt, vertelt over eerdere ervaringen en huidige indrukken, klaagt, uit zijn wensen en emoties. De arts luistert, probeert de gedachten van de patiënt te richten, waarschuwt, vestigt zijn aandacht in bepaalde richtingen, geeft hem uitleg en observeert de reacties van begrip of afwijzing die hij bij de patiënt veroorzaakt. - Sigmund Freud (1856–1939)